Yksi idea, kaksi eri paikkaa –
niin syntyi Muuttopalvelu.

Muuttopalvelun tarina alkoi kahdessa eri paikassa vuonna 2022.

Miika oli kokeillut monenlaisia hommia kuljettajana ja varastoilla ennen kuin ajatus muuttoalan yrityksestä syntyi. Rehti ja reilu yritys, joka tarjoaisi muuttoapua jokaiselle sitä tarvitsemalle, niin kotia vaihtaville kuin muuttaville yrityksille, eri elämäntilanteissa.

Syksyllä 2022 tämä ajatus jalkautui todellisuuteen, kun Miika alkoi tehdä muuttoja alihankkijana isommalle muuttoalan toimijalle. Nopeasti unelma kuitenkin kasvoi – omat asiakkaat, oma brändi, mikä olisi parempaa?

Muuttopalvelu.com logo nega sloganilla
kuvitukset nuoli 2

Samaan aikaan toisaalla nettisivubisnestä pyörittävät Leo ja Michael pohdiskelivat mahdollista yhteistyötä aloittelevan muuttoyrityksen osakkaana. Leolla ja Michaelilla on pitkän linjan kokemus nettisivujen rakentamisesta, hakukoneoptimoinnista sekä yli 10-vuoden kokemus yritystoiminnasta yleisesti. Osakkaana start up -yrityksessä toimimalla kaksikko voisi antaa oman panoksensa yritykseen osaamisellaan.

Muutama päivä siitä, kun Leo ja Michael olivat mietiskelleet ideaa ääneen toimistolla, tuli yhteydenotto Miikalta. Miika halusi yksinkertaiset nettisivut uudelle muuttoalan yritykselleen.

Toisin kuitenkin kävi. Nopeasti myös Miika innostui yhteistyön mahdollisuuksista. Toisiansa tukemalla Muuttopalvelu.com voisi todella kasvaa pienestä taimesta täyteen kukkaan.

Kaverukset tekivät sopimuksen työnjaosta: Miika hoitaa Muuttopalvelu.comin jokapäiväisen pyörittämisen, kun taas Leo ja Michael tuovat oman osaamisensa pöytään nettisivujen ja digimarkkinoinnin kautta. Match made in heaven.

kuvitukset nuoli 1
kuvitukset nuoli 2

Tästä kehittyi nykyinen Muuttopalvelu.com, jossa yhdistyvät kova työ sekä innovatiivinen ajattelu sekä ennen kaikkea hieno yhteinen idea. Muuttopalvelu.com auttaa niin kotimaan kuin ulkomaankin muutoissa sekä vastaa kuluttajien ja yritysten muuttotarpeisiin. Erityisen tärkeää Muuttopalvelun perustajille on, että tekemisen taustalla oleva innostus välittyy työntekijöille ja asiakkaille.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö