Yritysmuutto

Muuttopalvelu hoitaa yritysmuuttosi ammattitaidolla.

Oli kyseessä isompi tai pienempi toimisto, muutto sujuu vaivattomasti ilman turhaa stressiä. Muuttopalvelun ammattilaiset arvioivat toimitilasi tarpeet muuttolaatikoiden, muuttokaluston sekä muuttajien suhteen.

Lyhyt yritysmuuttolomake

Mistä muutetaan?

Minne muutetaan?

Lisätiedot

Kotimuutto Tampere
kuvitukset kotimuutto

Avaimet käteen

Kattava avaimet käteen -tuotepakettimme varmistaa stressittömän yritysmuuton, oli kyseessä sitten pienempi tavaroiden järjestely tai koko toimiston muutto!

Paketti sisältää muuttoauton, kuskin sekä kohteelle optimaalisen määrän muuttajia. Reippaat ja rempseät muuttajamme pakkaavat tavarasi muuttoautoon ja kantavat tavarasi uuteen kohteeseen niille sovituille paikoille.

Kokeneet muuttajamme huolehtivat, että teidän yrityksenne muutto hoituu mahdollisimman tehokkaasti. Lastaamme muuttoauton ja kuljetamme yrityksesi tavarat perille turvallisesti.

Voit halutessasi valita tämän lisäksi pakettiin myös tavaroiden pakkauksen ja purkamisen uudessa osoitteessa.

kuvitukset yritysmuutto

Auto + kuski

Tämä tuotepaketti sisältää muuttoauton sekä kuljettajan. Tässä paketissa asiakas hoitaa kantotyön pääasiassa itse, mutta kuljettaja auttaa tarpeen mukaan.

Muuttopalvelun autot ovat modernia kalustoa, jolla yrityksesi tavarat kuljetetaan vaivattomasti uuteen osoitteeseen. Tarjoamme eri kokoisia muuttoautoja, joten löydämme varmasti juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Meillä sinua palvelee alueesi tunteva kuljettaja, joka tietää, miten yrityksesi tavarat kuljetetaan turvallisesti ja nopeasti uuteen kohteeseen. Kuljettaja huolehtii myös siitä, että tavarat ovat oikein lastattu ja kiinnitetty, jotta ne pysyvät paikallaan matkan aikana.

Ota yhteyttä meihin tänään, ja anna meidän auttaa teitä löytämään paras mahdollinen ratkaisu yrityksenne muuttoa varten!

Muuttovinkit

Tutustu muuttovinkkeihimme

Mitä tulee ottaa huomioon muutossa?

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö