Edullinen muuttopalvelu

Haluatko tietää, paljonko asuntosi tai vaikkapa toimistotilasi muutto maksaisi?

Me muutamme opiskelijayksiöt, omakotitalot ja toimistotilat edulliseen hintaan, sinun toiveidesi mukaan.

Muuttopalvelun hintaan vaikuttavat tekijät

 • Tilan koko
 • Muuttomatkan pituus
 • Muutettavien tavaroiden määrä
 • Kuinka mones kerros ja onko hissiä

Lisäksi voit valita, haluatko pakkaus- ja purkamispalvelumme mukaan pakettiin. Näiden tekijöiden mukaan muodostuvat muuttajien määrä ja muuton kesto määrittävät palvelun lopullisen hinnan. Tarjoukselle eritellään selkeästi myös muuttolaatikoista ja muista muuttotarvikkeista perittävät lisämaksut.

ohjeita kotimuuttoon

Tietoa hinnastosta

Alta näet esimerkkihintoja jo tekemistämme muutoista, mutta koska jokainen muutto on yksilöllinen, saat tarkemman hinnan tietoosi pyytämällä meiltä tarjouksen.

Yksiö

Neliöt: 27m2
Huoneluku: 1
Muuttoväli: 3,5km

Tunnit: 2h
Hinta: 300 € (minimiveloitus 3h)

Jos esimerkiksi päätät, että haluat pakata kaikki tavarasi itse, ja haluat muuttaa 30-neliöisen yksiösi tavarat 3–4 kilometrin päähän, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa. Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

Kaksio

Neliöt: 46m2
Huoneluku: 2
Muuttoväli: 8km

Tunnit: 3,5h
Hinta: 350 €

Jos taas nykyinen asuntosi on 50-neliöinen kaksio ja haluat muuttaa itse pakkaamasi tavarat alle 10 kilometrin päähän, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

Kolmio

Neliöt: 57m2
Huoneluku: 3
Muuttoväli: 17km

Tunnit: 4h
Hinta: 400 €

Jos esimerkiksi päätät, että haluat pakata kaikki tavarasi itse, ja haluat muuttaa alle 60-neliöisen kolmiosi tavarat alle 20 kilometrin päähän, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa. Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

Neliö

Neliöt: 78m2
Huoneluku: 4
Muuttoväli: 30km

Tunnit: 4h
Hinta: 540 €

Jos taas nykyinen asuntosi on alle 80-neliöinen neliö ja haluat muuttaa itse pakkaamasi tavarat 30 kilometrin päähän, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

Omakotitalo / 5 huonetta

Neliöt: 100m2
Huoneluku: 5
Muuttoväli: 26km

Tunnit: 6h
Hinta: 800 €

Jos esimerkiksi päätät, että haluat pakata kaikki tavarasi itse, ja haluat muuttaa alle 100-neliöisen omakotitalosi tavarat alle 30 kilometrin päähän, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

kuvitukset kotimuutto

Muutto avaimet käteen -paketilla

Avaimet käteen -paketti sopii sinulle, jos haluat hoitaa muuttosi kätevästi ja huolettomasti. Pakettiin kuuluu muuttoauto, kuljettaja ja juuri sinun muutollesi sopiva määrä ammattitaitoisia muuttajia, jotka kantavat tavarasi sekä autoon että uuteen kotiisi. Saat kauttamme muuttolaatikoita ja halutessasi myös pakkausmateriaaleja. Jos et ole varma, minkä verran laatikoita tai pakkausmateriaaleja tarvitset, ei hätää – Muuttopalvelu hoitaa.

Jos haluat vielä kattavamman paketin, voit hyödyntää pakkaus- ja purkupalveluamme tai päättää itse, mitkä tavarat haluat jättää meidän pakattavaksemme. Suuremmankin kodin irtaimisto voidaan saada muuttovalmiiksi jo päivässä tai parissa, eikä sinun tarvitse käyttää omaa vapaa-aikaasi pakkaamiseen tai elää viikkokausia laatikoiden keskellä. Myös purkupalvelumme helpottaa elämääsi, kun saat tavarasi nopeammin omille paikoilleen.

Pyydä hinta-arvio muutostasi

Muuttoesimerkit ovat suuntaa antavia hinta-arvioita, ja jos haluat tarkemman tarjouksen, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Jotta pystymme laskemaan muuttosi keston ja hinnan täsmällisesti tarjousta varten, sinun kannattaa kertoa muuton olosuhteista mahdollisimman tarkasti tarjouspyynnön yhteydessä. Jos esimerkiksi muutat hissittömän kerrostalon kuudenteen kerrokseen, tavaroiden kantamiseen rappusten kautta kuluu huomattavasti enemmän aikaa kuin hissiä käytettäessä, ja jos sinulla on erityisen paljon särkyviä, arvokkaita tai painavia esineitä, niiden kuljettaminen vaatii enemmän tarkkuutta ja huomiota.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Muuttopalvelun pakkaus- ja purkupalvelu

Kun valitset avaimet käteen -pakettiimme Muuttopalvelun pakkaus- ja purkupalvelun, koko paketin hintaan vaikuttavat työn hinnan lisäksi kaikki materiaalit ja muut tarvikkeet, joita käytämme muutossa. Käytettävien tarvikkeiden hinnat eritellään tarjoukselle.

Käytämme tavaroidesi pakkaamisessa ja suojaamisessa esimerkiksi:

 • astiapaperia
 • aaltopahvia
 • kiristekalvoa
 • kuplamuovia
 • suojamuovia
 • lattiansuojapaperia
 • kulmasuojia
 • pakkausteippiä
 • suojausteippiä.
Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Olemme tarkkoja siitä, että huonekalusi pysyvät ehjinä koko muuton ajan.

Kun jätät tavaroidesi pakkaamisen meille, huolehdimme, että:

 • jos sinulla on lipastoja tai ovellisia kaappeja, ne suljetaan muuton ajaksi esimerkiksi kiristekalvolla, joka pyöritetään huonekalun ympäri
 • jos kalusteissasi on helposti naarmuuntuvia pintoja, ne peitetään kuplamuovilla, aaltopahvilla tai muulla suojaavalla materiaalilla, jotta ne pysyvät suojassa
 • lasia tai muuta särkyvää materiaalia sisältävät esineet, kuten taulut ja peilit, pakataan erityisen varovasti kuplamuoviin, aaltopahviin tai niille tarkoitettuihin laatikoihin, ja niiden kulmat voidaan suojata myös kulmasuojuksilla
 • sohvat ja erilaiset patjat suojataan tarkasti, jotta ne pysyvät puhtaina muuton ajan
 • tyynyjen, täkkien ja peittojen pakkaamisessa käytetään riittävän kestäviä muovisäkkejä.

Tavaroiden purkaminen on usein yksi muuton eniten aikaa vievistä osuuksista: kun kaikki huonekalusi sohvapöydistä peileihin on tarkasti pakattu omiin suojamateriaaleihinsa, niiden purkaminen ja pakkausmateriaalien kierrättäminen vie yllättävän paljon aikaa. Purkupalvelumme avulla sinulle jää aikaa harrastuksille ja muille mielekkäille puuhille myös muuttoa seuraavina päivinä.

kuvitukset auto kuski

Muutto auto + kuski -paketilla

Jos haluat pakata tavarasi itse ja sinulla on kantoapua omasta takaa, voit valita Muuttopalvelulta auto + kuski -paketin, joka sisältää nimensä mukaisesti muuttoauton ja kuljettajan. Kaikki kuljettajamme ovat huolellisia ja ammattitaitoisia, ja sinun ei tarvitse huolehtia tavaroidesi turvallisesta kuljetuksesta, sillä kuljettajan tehtävänä on auton ajamisen lisäksi lastata tavarat autoon ja purkaa ne, sekä tarvittaessa neuvoa sinua. Kuljettajamme myös tuntevat alueesi hyvin, joten he osaavat itse määrittää sopivat ajoreitit.

Käytössämme on eri kokoisia muuttoautoja, joten tarpeisiisi löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Varmistamme aina ennen muuttoa, että muuttoauto on sopivan kokoinen muuttoasi varten. Se onnistuu esimerkiksi mittaamalla suurin esineesi ja tarkistamalla, että se sopii auton kyytiin. Kodin suurimpia esineitä ovat usein sohvat tai sängyt.

Auton lastaaminen aloitetaan aina takaseinästä. Raskaat ja helposti särkyvät esineet, kuten pesukoneet, kiinnitetään matkan ajaksi paikoilleen kiinnitysköysillä. Muuttoauto lastataan mahdollisimman tiiviisti laittamalla pienemmät tavarat isompien huonekalujen jättämiin väleihin.

Kun nostamme tavarasi autoon, huolehdimme siitä, että herkätkin pinnat pysyvät turvassa. Esimerkiksi naarmuuntumiselle alttiita pöytiä ei koskaan lasketa auton kyytiin ilman suojausta.

Pyydä meiltä tarjous juuri sinulle sopivasta muutosta.

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Kun olet valmistautunut muuttoon huolellisesti, muuttopäivä pysyy mukavan rentona ja stressittömänä. Tästä voit pitää huolen varaamalla muuttoa varten tarpeeksi laadukkaita muuttolaatikoita, joita pystytään pinoamaan.

Käytä kestäviä muuttolaatikoita

Jos valitset jonkun muuttopaketeistamme ja pakkaat tavarasi itse, saat käyttöösi Muuttopalvelun kestäviä, muovisia muuttolaatikoita, joihin voit pakata painavimmatkin esineesi huoletta. Laadukkaat muuttolaatikot voivat myös nopeuttaa muuttoa merkittävästi, sillä kun kaikki laatikot ovat samanlaisia, niitä on helppo pinota, ja niiden siirtely nokkakärryillä on kätevämpää.

Täytä muuttolaatikot kantokahva-aukkoon asti

Muista täyttää muuttolaatikot vain kantokahva-aukkoon asti, jotta niitä pystytään kantamaan ja pinoamaan kätevästi. Pinon päällimmäiseksi tuleva laatikko kannattaa jättää sen verran vajaaksi, että sieltä ei tipu mitään, kun laatikoita siirretään. Voit muuton nopeuttamiseksi pinota laatikoita jo valmiiksi neljän laatikon pinoihin.

Muuttoa varten laskemme aina etukäteen, montako muuttolaatikkoa asuntosi tavaroille tarvitaan. Laatikoita kannattaa olla yksi jokaista asuntosi neliömetriä kohti. Näin muuttolaatikot eivät lopu kesken muuton ja säästyt ylimääräiseltä stressiltä loppusuoralla.

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Merkitse laatikoiden sisällöt hyvin

Laatikoiden sisällöt on hyvä merkitä teippauksilla niiden kylkiin, jotta tavarat päätyvät uudessa kodissa heti oikeaan paikkaan. Merkinnät tehdään laatikon pitkälle sivulle, jotta ne näkyvät myös silloin, kun laatikot ovat pinossa.

Varmista, että laatikot pysyvät lähekkäin kuljetuksen ajan

Muuttoautoa lastattaessa on hyvä huolehtia siitä, että samaan huoneeseen tulevat laatikot pysyvät myös kuljetuksen ajan mahdollisimman lähekkäin. Näin auton purkaminen perillä helpottuu, ja tavarat pääsevät nopeammin omille paikoilleen.

Kodin käytetyimpiä huoneita ovat yleensä keittiö, kylpyhuone ja keittiö, ja niihin tulevat tavarat kannattaa purkaa ensimmäisten joukossa. Lisäksi meillä kaikilla on tietyt tavarat, joita tarvitsemme eniten jokapäiväisessä arjessamme. Niille kannattaa jättää oma laatikkonsa, jotta ne ovat helposti ulottuvissa pitkän muuttopäivän päätteeksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö