Kotimuutto

Muuttopalvelu kattaa kaiken, mitä kotimuuttoosi tarvitset!

Voit valita sinulle sopivat palvelut tarpeesi mukaan kattavasta avaimet käteen -paketista pelkkään muuttoautoon ja kuskiin. Oli kyseessä sitten pieni yksiö tai omakotitalo, me pidämme huolen, että pääset muuttamaan uuteen kotiisi vaivattomasti ja tehokkaasti.

Lyhyt kotimuuttolomake

Mistä muutetaan?

Minne muutetaan?

Lisätiedot

Kotimuutto Tampere
kuvitukset kotimuutto

Avaimet käteen

Kattava avaimet käteen -tuotepakettimme varmistaa stressittömän muuton, oli kyseessä sitten omakotitalon tai pienen opiskelijakämpän muutto!

Paketti sisältää muuttoauton, kuskin sekä kohteelle optimaalisen määrän muuttajia. Reippaat ja rempseät muuttajamme pakkaavat tavarasi muuttoautoon ja kantavat tavarasi uuteen kotiin niiden omille paikoilleen.

Kokeneet muuttajamme huolehtivat, että sinun muuttosi hoituu mahdollisimman tehokkaasti. He lastaavat muuttoauton ammattimaisesti ja saavat tavarasi perille turvallisesti.

Voit halutessasi valita tämän lisäksi pakettiin myös tavaroiden pakkauksen ja purkamisen uudessa osoitteessa.

kuvitukset yritysmuutto

Auto + kuski

Tämä tuotepaketti sisältää muuttoauton sekä kuljettajan. Muuttoapua tavaroiden kantamiseen tulee asiakkaan puolesta.

Muuttopalvelun autot ovat modernia kalustoa, jolla tavarasi kuljetetaan vaivattomasti uuteen kotiisi. Tarjoamme myös eri kokoisia muuttoautoja, joten löydämme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Meillä sinua palvelee ammattitaitoinen kuljettaja, joka tietää, miten tavarasi kuljetetaan turvallisesti ja nopeasti uuteen kotiisi. Kuljettaja huolehtii myös siitä, että tavarat ovat oikein lastattu ja kiinnitetty, jotta ne pysyvät paikallaan matkan aikana.

Ota yhteyttä meihin tänään, ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun muuttoa varten!

Muuttovinkit

Tutustu muuttovinkkeihimme

Mitä tulee ottaa huomioon muutossa?

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö