Muuttopalvelu Kuopio

Suunnitteletko muuttoa?

Anna meidän hoitaa se puolestasi! Muuttopalvelu tarjoaa kattavat palvelut, jotka auttavat sinua siirtymään uuteen kotiin helposti ja vaivattomasti Kuopion alueella, oli kyseessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai vaikkapa muutto ulkomaille.

Terveisin Muuttopalvelu.com-tiimi

Jätä yhteydenottopyyntö

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

google
5.0

Ammattitaitoiset ja hyväntuuliset muuttomiehet hoitivat muuton sovitussa aikataulussa ja hyvällä asenteella. Myös asiakaspalvelu oli tarjouspyynnöstä laatikoiden palauttamiseen asti erinomaista. Suosittelen lämpimästi ja hyödynnän jatkossakin jos tulee tarve.

Anna Y 19.3.2024
google
5.0

Todella luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalvelu. Muuttoni Tampereella sujui erittäin onnistuneesti ja nopeasti. Suosittelen vahvasti!

google
5.0

Muutto tapahtui todella ripeästi, ja ennen kaikkea hyvässä hengessä. Muuttotiimi oli selvästi alansa ammattilaisia, ja he auttoivat kaikessa alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi kaikille muuttoapua tarvitseville!

google
5.0

Todella hyvin hoidettu muutto ja ystävälliset ammattinsa omaavat miehet.

google
5.0

Suosittelen Muuttopalvelut.com muuttoon Tampereella! Järjestelyt hoituivat sujuvasti ja luotettavasti. Palvelu oli ystävällistä ja huolellista. Vuokrasin samaa kautta myös muuttolaatikoita, jotka toimitettiin ja haettiin sovittuna aikana.

google
5.0

Kohteliaat, mukavat ja osaavat nuoret miehet hoiti muuttoni Tampereelta Turkuun. Kaikki sujui ja sovitussa aikataulussa. Olen todella tyytyväinen saamaani muuttopalveluun.

google
5.0

Ihan mieletön palvelu, jota ilman meidän yritys ei olisi onnistunut tekemään työtämme viime kesänä. Miika tiimeineen oli apunamme useamman kerran, ja palvelu hoitui 24/7 täydellä teholla, oli sitten aikainen aamu tai yön pikkutunnin kyseessä. Aina huikeaa palvelua, reipasta mieltä ja aikataulussa pysyttiin hienosti! Suuret kiitokset ja valoisaa joulunaikaa! Micu & Juhlakirsikka-tiimi

Micu Mäkitalo 20.11.2023
google
5.0

Miika and his staff are very professional and took very good care of our moving. Everything went smooth and the price is very fair.

Mauro Yanase 28.9.2023
google
5.0

Saatiin äidin muuttohommat Tampereella hoidettua tehokkaasti maaliin. Todella tyytyväinen tähän muuttopalveluun. Kiitos ja lämmin suositus!

google
5.0

Muutin välillä Tampere - Ikaalinen, muuttopalvelu onnistui nopealla aikataululla ammattimaisesti ja hyvällä hengellä 🙂

Arttu Koski 4.9.2023
google
5.0

Todellakin osaava muuttopalvelu Tampereella. Kotimme muutto hoitui sovitussa aikataulussa ja paikalle saapuneet kaverit olivat todella kohteliaita sekä reippaita. Iso suositus!

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Suunnitteletko muuttoa Kuopion alueella?

Muutto uuteen kotiin on merkittävä askel elämässä – se voi olla uuden seikkailun alku tai uuden elämänvaiheen käynnistäjä. Kun muutto suuntautuu kauniiseen Kuopioon, haluat varmistaa, että kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja tehokkaasti.

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Meidän kokenut muuttopalvelumme Kuopiossa huolehtii siitä, että muutosprosessisi on mutkaton ja miellyttävä. Vuosien saatossa olemme hioneet palvelumme sellaiseen huippuunsa, että voimme taata asiakkaillemme sujuvaa palvelua ja mielenrauhaa muuton kaikissa vaiheissa.

Kokonaisvaltainen muuttopalvelu Kuopiossa jokaiseen tarpeeseen

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on läpikäynyt kattavan koulutuksen ja meillä on käytössä ajanmukaiset välineet ja ajoneuvot, jotta voimme taata omaisuutesi turvallisen siirtämisen. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni muuttokuormasi on, meillä on resurssit ja osaaminen kaiken kokoisten muuttotarpeiden täyttämiseen.

Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka auttavat sinua joka askeleella – alkaen tavaroiden huolellisesta pakkaamisesta aina niiden purkamiseen ja järjestämiseen uudessa kodissasi. Meillä on kokemusta niin yksityisen kuin yritysasiakkaan muutoissa, ja me ymmärrämme kuinka tärkeä jokainen yksityiskohta on onnistuneen muuton kannalta.

Kotimuutto Tampere
Muuttopalvelu.com maskotti

Avaimet käteen -muuttopaketti

Kun valitset avaimet käteen -pakettimme, muuttosi hoituu kätevästi ja huolettomasti.

Pakettiin kuuluvat:

  • Muuttoauto
  • Kuljettaja
  • Sopiva määrä muuttajia

Laskemme sinulle edullisen tarjouksen, johon kuuluu oikeanlainen kalusto ja juuri sinun muutollesi sopiva määrä muuttajia, jotka kantavat tavarasi sekä autoon että uuteen kotiisi.

Hintaesimerkkejä

YKSIÖ 300 € (2h)

Neliöt: 22,5 m2
Huoneluku: 1
Muuttoväli: 2,5 km

Jos esimerkiksi päätät, että haluat pakata kaikki 22,5-neliöisen yksiösi tavarat itse ja muuttaa ne keskustan alueella Haapaniemestä Vahtivuoreen, kannattaa muutollesi valita avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa.

Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

Yksiön muuttoon menee yleensä noin 2 tuntia, mutta minimilaskutuksemme on 3 tuntia, josta muodostuu 300 € hinta.

KAKSIO 350 € (3,5h)

Neliöt: 43 m2
Muuttajia: 2
Muuttoväli: 12 km

Jos taas nykyinen asuntosi on 43-neliöinen kaksio Rauhalahdessa ja haluat muuttaa itse pakkaamasi tavarat Männistön alueelle, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kaksi muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

KOLMIO 400 € (4h)

Neliöt: 51 m2
Muuttajia: 2
Muuttoväli: 16 km

Jos päätät, että haluat pakata kaikki 51-neliöisen kolmiosi tavarat itse ja muuttaa ne Puijosta Haukkaniemeen, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa. Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

NELIÖ 540 € (4h)

Neliöt: 82 m2
Muuttajia: 3
Muuttoväli: 23 km

Jos taas nykyinen asuntosi on 82-neliöinen neliö ja haluat muuttaa itse pakkaamasi tavarat Keilakannasta Vuorelaan, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

OKT / VIISIÖ 800 € (6h)

Neliöt: 100 m2
Huoneluku: 5
Muuttoväli: 50 km

Jos päätät pakata kaikki 100-neliöisen omakotitalon tavarat itse ja haluat muuttaa ne Nilsiältä lähemmäs Kuopion keskustaa Päivärantaan, muutossasi parhaiten onnistut jos valitset siihen auttamaan 3 muuttajaa ja kuorma-auton.

Tämän lisäksi voit ottaa meiltä sopivan määrän laatikoita helpottamaan muuttoa.

Tutustu tarkemmin edulliseen muuttopalveluhinnastoomme.

kuvitukset auto kuski

Auto + kuski -muuttopaketti

Jos sinulla on muuttoapua jo omasta takaa, voit myös valita auto + kuski -paketin, joka sisältää nimensä mukaisesti muuttoauton ja kuljettajan. Kuljettajan tehtävänä on auton ajamisen lisäksi lastata tavarat ja purkaa ne, sekä neuvoa asiakasta tarvittaessa.

Muuttopalveluissamme Kuopiossa käytetään eri kokoisia muuttoautoja, joten tarpeisiisi löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Lisäksi kaikki kuljettajamme ovat huolellisia ja ammattitaitoisia ja pitävät huolen siitä, että tavarasi liikkuvat turvallisesti uuteen kotiin.

Pyydä meiltä tarjous juuri sinulle sopivasta muutosta.

Tavaroiden pakkaus ja purkaminen Muuttopalvelulta Kuopiossa

Muutto voi olla aikaa vievä projekti, ja siksi voit valita Muuttopalvelulta omiin tarpeisiisi sopivan paketin.

Jos haluat kantoavun lisäksi hyödyntää pakkausapupalveluamme, suuremmankin kodin tavarat voidaan saada muuttovalmiiksi jo päivässä tai parissa, eikä sinun tarvitse käyttää omaa vapaa-aikaasi pakkaamiseen tai elää viikkokausia laatikoiden keskellä. Myös purkupalvelumme helpottaa elämääsi, kun saat tavarasi nopeammin omille paikoilleen.

Voit myös valita, haluatko pakata osan tavaroista itse vai jättää koko urakan meille. Voit esimerkiksi pakata pientavarat itse, mutta jättää suurempien kalusteiden pakkaamisen meidän huoleksemme. Esimerkiksi kaksion kokoisessa asunnossa niiden pakkaamiseen kuluu kahdelta muuttajalta vain muutama tunti.

Palvelun hintaan vaikuttavat työn hinnan lisäksi pakkaamisessa käyttämämme muuttotarvikkeet. Niitä ovat esimerkiksi muuttolaatikot, teipit ja erilaiset tavaroidesi suojaamisessa käytettävät muovit ja pahvit.

kuvitukset kotimuutto

Pyydä tarjous

Kaupunki (ylä)
kuvitukset yritysmuutto

Välimatkat ja ajoajat Kuopion muutoissa

Muutto Kuopiosta Siilinjärvelle on 25 km ja kestää 20-30 min.
Muutto Kuopiosta Iisalmeen on 87 km ja kestää 1 t.
Muutto Kuopiosta Varkauteen on 88 km ja kestää 1 t 10 min.
Muutto Kuopiosta Mikkeliin on 136 km ja kestää 1 t 45 min.
Muutto kuopiosta Joensuuhun on 138 km ja kestää 1 t 40 min.
Muutto Kuopiosta Jyväskylään on 150 km ja kestää 1 t 50 min.
Muutto Kuopiosta Kajaaniin on 165 km ja kestää 2 t.

Muuttoauto Kuopio

Muuttopalvelut Kuopion alueella hoidetaan aina moderneilla ja luotettavilla muuttoautoilla.

Kalustostamme löytyy varmasti juuri sinun muuttoosi sopiva muuttoauto. Kun muutto tehdään meidän muuttoautoillamme, otamme huomioon ainakin nämä kolme asiaa:

1. Sopivan kokoinen muuttoauto

Varmistamme, että muuttoauto on sopivan kokoinen muuttoosi.

Tämä onnistuu esimerkiksi niin, että mittaamme suurimman muutettavan esineesi ja tarkistamme, että se mahtuu muuttoauton kyytiin.

Isommalla muuttoautolla muuttaminen on usein nopeampaa, sillä siihen mahtuu kerralla suurempi osa tavaroistasi.

2. Muuttoauton järkevä pakkaaminen

Aloitamme muuttoauton lastaamisen aina sen takaseinältä päin. On tärkeää, että särkyvät ja raskaat esineet, kuten astian- tai pyykinpesukone, kiristetään paikoilleen kiinnitysköysien avulla.

Jotta tavarat eivät liikkuisi muuttomatkan aikana, auto lastataan aina mahdollisimman tiiviisti sijoittamalla pienemmät laatikot, jätesäkit ja laukut huonekalujen väleihin.

3. Suojaamme kalusteesi kuljetuksen aikana

Huolehdimme, että kalusteesi eivät naarmuunnu auton kyydissä.

Esimerkiksi erilaiset pöydät lasketaan muuttoautossa aina jonkin pehmeän alustan, kuten viltin päälle, ja niistä irrotetaan jalat, jos se on mahdollista.

Muutto Kuopioon kannattaa – siellä on viihtyisä ympäristö

Muutto Kuopioon voi olla erinomainen päätös monestakin syystä ja voi tarjota uusia mahdollisuuksia niin yksityiselämään kuin työuraan. Kuopio on tunnettu kauniista luonnostaan, viihtyisästä ympäristöstään ja laadukkaista palveluistaan, jotka tekevät kaupungista miellyttävän paikan asua ja elää.

Kuopio tunnetaan ystävällisistä asukkaistaan ja yhteisöllisestä hengestään. Kaupungissa on helppo luoda sosiaalisia verkostoja ja tuntea olevansa osa yhteisöä. Turvallisuus, hyvin järjestetyt kaupungin palvelut ja kohtuullinen elinkustannustaso lisäävät myös Kuopion vetovoimaa perheiden ja yksin asuvien keskuudessa.

Kuopio tarjoaa upeita maisemia ja runsaasti ulkoilu- ja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia

Kallaveden ympäröimä kaupunki ja sen saaristo kutsuvat nauttimaan vesillä liikkumisesta, kalastuksesta ja rentouttavista rantapäivistä. Talvisin puolestaan Puijon ulkoilumaastot ja laskettelurinteet ovat liikunnan ystävien suosiossa.

Muuttopalvelu Kuopio

Kuopio on kulttuurin ja koulutuksen keskus

Muutto Kuopio

Kaupungissa järjestetään vuosittain useita festivaaleja ja tapahtumia, kuten Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali, joka tunnetaan kautta maailman. Lisäksi Itä-Suomen yliopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoavat laadukkaita koulutusvaihtoehtoja ja tukevat alueen jatkuvaa kehitystä.

Kaiken kaikkiaan, jos mietit muuttoa Kuopioon, voit odottaa löytäväsi aktiivisen elämäntyylin, kulttuuririkkaan ympäristön ja dynaamisen kaupungin, joka tukee niin henkilökohtaista kuin ammatillistakin kasvua. Ja kun päätät muuttaa, luotettavat ja kokeneet muuttopalvelumme ovat valmiina tarjoamaan sinulle sujuvan muuttokokemuksen.

Kuopioon muuttavan muistilista

Muutto on laaja projekti, ja on ymmärrettävää, että asioita unohtuu sen aikana. Tätä muistilistaa kannattaa käyttää hyödyksi, jotta kaikki tarpeellinen tulee tehdyksi.

1. Tee muuttoilmoitus sekä postiin että Digi- ja väestötietovirastoon. Ilmoituksen voi tehdä kuukausi ennen muuttoa ja viimeistään viikon kuluessa muutosta.

2. Ilmoita uusi osoitteesi tilaamiisi lehtiin ja kaikille tahoille, jotka lähettävät sinulle laskuja.

3. Ilmoita muutosta isännöitsijöille uudessa ja vanhassa taloyhtiössäsi.

4. Siirrä sähkösopimus uuteen kotiisi.

5. Siirrä nettiyhteys uuteen kotiisi.

6. Päivitä uuden kotisi tiedot kotivakuutukseesi.

7. Tarkista, sopivatko valaisimesi uuden kotisi valaisinpistorasioihin.

8. Pohdi, millaisia pakkausmateriaaleja, muuttolaatikoita ja apuvälineitä tarvitset. Voit myös halutessasi jättää ne meidän huoleksemme, kun hyödynnät muuttopalveluitamme Kuopiossa.

9. Varaa aikaa vanhan asuntosi loppusiivoukseen. Loppusiivous on yleensä huomattavasti tarkempaa kuin viikoittainen perussiivous, joten ylimääräisen kiireen välttämiseksi siihen kannattaa varata runsaasti aikaa.

10. Varaa muuttoautolle hyvä paikka ulko-oven läheltä. Näin tavaroiden kantomatka on mahdollisimman lyhyt, ja aikaa säästyy.

Kuopio muuttolaatikot

Yksi tärkeimmistä muutossa muistettavista asioista on varata tarpeeksi muuttolaatikoita. Näin laatikot eivät lopu kesken muuton ja aiheuta stressiä loppusuoralla.

Muuttopalveluissamme Kuopiossa on käytössä kestäviä, muovisia muuttolaatikoita, joihin voit pakata painavimmatkin esineesi.

Sopiva määrä muuttolaatikoita:

1 kpl / m2

Pakkaa muuttolaatikoihin sopiva määrä tavaraa

Muista, että laatikoita ei saa pakata liian täyteen, jotta niitä pystytään kantamaan ja pinoamaan kätevästi. Niinpä laatikko täytetään vain kantokahva-aukkoon asti. Pinon päällimmäiseksi tuleva laatikko kannattaa jättää hieman vajaaksi, jotta sieltä ei tipu mitään, kun laatikoita siirretään.

Laatikoiden sisällöt kannattaa merkitä niiden kylkiin, jotta uudessa kodissa on helppo saada selville, mihin laatikon tavarat kuuluvat. Merkinnät teipataan laatikon pitkälle sivulle, jotta ne näkyvät myös silloin, kun laatikot ovat pinottuina.

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)
muuttolaatikot ohjeita kotimuuttoon

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)

Muuttopalvelu toimii Kuopiossa mm. seuraavilla alueilla:

Haapaniemi, Hatsala‎, Hiltulanlahti‎, Inkilänmäki, Itkonniemi‎,  Juankoski, Julkula, Jynkkä‎,  Karttula, Kelloniemi, Keskisaari, Kettulanlahti‎, Kiviharju, Kolmisoppi,  Kuopion keskusta, Kuopionlahti‎,  Lehtoniemi‎, Levänen‎, Likolahti,  Linnanpelto‎, Litmanen, Maaninka, Maljalahti‎, Melalahti,  Multimäki‎,  Männistö‎, Neulalampi‎, Neulamäki, Neulaniemi‎, Niirala, Nilsiä, Niuva‎, Peipposenrinne, Pirtti, Pitkälahti‎, Puijo, Puijonlaakso‎, Päiväranta‎,  Rahusenkangas‎, Rautaniemi, Rypysuo, Rönö‎, Saaristokaupunki, Savolanniemi, Savilahti, Sorsasalo, Särkiniemi‎, Säyneinen, Tahkovuori, Vahtivuori‎, Vanuvuori, Vehmersalmi, Väinölänniemi