Muuttopalvelu Jyväskylä

Suunnitteletko muuttoa?

Anna meidän hoitaa se puolestasi! Muuttopalvelu tarjoaa kattavat palvelut, jotka auttavat sinua siirtymään uuteen kotiin helposti ja vaivattomasti Jyväskylän alueella, oli kyseessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai vaikkapa muutto ulkomaille.

Terveisin Muuttopalvelu.com-tiimi

Jätä yhteydenottopyyntö

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

google
5.0
Vuokratori Oy 17.4.2024
google
5.0

Ammattitaitoiset ja hyväntuuliset muuttomiehet hoitivat muuton sovitussa aikataulussa ja hyvällä asenteella. Myös asiakaspalvelu oli tarjouspyynnöstä laatikoiden palauttamiseen asti erinomaista. Suosittelen lämpimästi ja hyödynnän jatkossakin jos tulee tarve.

Anna Y 19.3.2024
google
5.0

Todella luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalvelu. Muuttoni Tampereella sujui erittäin onnistuneesti ja nopeasti. Suosittelen vahvasti!

google
5.0

Muutto tapahtui todella ripeästi, ja ennen kaikkea hyvässä hengessä. Muuttotiimi oli selvästi alansa ammattilaisia, ja he auttoivat kaikessa alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi kaikille muuttoapua tarvitseville!

google
5.0

Todella hyvin hoidettu muutto ja ystävälliset ammattinsa omaavat miehet.

google
5.0

Suosittelen Muuttopalvelut.com muuttoon Tampereella! Järjestelyt hoituivat sujuvasti ja luotettavasti. Palvelu oli ystävällistä ja huolellista. Vuokrasin samaa kautta myös muuttolaatikoita, jotka toimitettiin ja haettiin sovittuna aikana.

google
5.0

Kohteliaat, mukavat ja osaavat nuoret miehet hoiti muuttoni Tampereelta Turkuun. Kaikki sujui ja sovitussa aikataulussa. Olen todella tyytyväinen saamaani muuttopalveluun.

google
5.0

Ihan mieletön palvelu, jota ilman meidän yritys ei olisi onnistunut tekemään työtämme viime kesänä. Miika tiimeineen oli apunamme useamman kerran, ja palvelu hoitui 24/7 täydellä teholla, oli sitten aikainen aamu tai yön pikkutunnin kyseessä. Aina huikeaa palvelua, reipasta mieltä ja aikataulussa pysyttiin hienosti! Suuret kiitokset ja valoisaa joulunaikaa! Micu & Juhlakirsikka-tiimi

Micu Mäkitalo 20.11.2023
google
5.0

Miika and his staff are very professional and took very good care of our moving. Everything went smooth and the price is very fair.

Mauro Yanase 28.9.2023
google
5.0

Saatiin äidin muuttohommat Tampereella hoidettua tehokkaasti maaliin. Todella tyytyväinen tähän muuttopalveluun. Kiitos ja lämmin suositus!

google
5.0

Muutin välillä Tampere - Ikaalinen, muuttopalvelu onnistui nopealla aikataululla ammattimaisesti ja hyvällä hengellä 🙂

Arttu Koski 4.9.2023
google
5.0

Todellakin osaava muuttopalvelu Tampereella. Kotimme muutto hoitui sovitussa aikataulussa ja paikalle saapuneet kaverit olivat todella kohteliaita sekä reippaita. Iso suositus!

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Suunnitteletko muuttoa Jyväskylän alueella?

Jyväskylään muuttaessasi et joudu kohtaamaan prosessia yksin. Me olemme täällä kuuntelemassa toiveitasi ja tarjoamassa ammattitaitoista apua koko muuttoreitin ajan. Tarjoamme läpinäkyvät hinnoitteluvaihtoehdot, joissa ei ole piilokuluja, joten taloutesi pysyy hallinnassa siirryttäessä uuteen kotiin.

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Kun valitset meidän muuttopalvelumme, saat käyttöösi paikallisesti tunnetun ja luotetun tiimin, jonka tietotaito ja asiantuntemus varmistavat, että omaisuutesi pääsee turvallisesti uuteen kotiin. Jokainen muuttajamme on kokenut ammattilainen, valmis käsittelemään tavaroitasi huolellisesti ja tehokkaasti.

Kokonaisvaltainen muuttopalvelu Jyväskylässä jokaiseen tarpeeseen

Palvelumme sisältävät kaiken tarvittavan sujuvaan muuttoon. Halusitpa sitten täyden palvelun paketin, joka kattaa kaiken pakkaamisesta tavaran purkamiseen asti, tai tarvitset vain apua raskaampien huonekalujen siirtämisessä, me olemme valmiita auttamaan. Ymmärrämme, että kunkin asiakkaan tarpeet ovat erilaiset, ja me räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun muuttotarpeitasi.

Muuttomatkan aikana käytämme ajantasaisinta kalustoa ja tekniikkaa, varmistaaksemme, että muuttosi sujuu turvallisesti ja aikataulussa. Meidän vakuutettu ja kokenut henkilöstömme on valmis kohtaamaan muuttoon liittyvät haasteet, olipa kyseessä sitten kaupungin keskustan ahtaat kadut tai monikerroksisen kerrostalon portaat.

Kotimuutto Tampere
Muuttopalvelu.com maskotti

Avaimet käteen -muuttopaketti

Kun valitset avaimet käteen -pakettimme, muuttosi hoituu kätevästi ja huolettomasti.

Pakettiin kuuluvat:

  • Muuttoauto
  • Kuljettaja
  • Sopiva määrä muuttajia

Laskemme sinulle edullisen tarjouksen, johon kuuluu oikeanlainen kalusto ja juuri sinun muutollesi sopiva määrä muuttajia, jotka kantavat tavarasi sekä autoon että uuteen kotiisi.

Hintaesimerkkejä

YKSIÖ 300 € (2h)

Neliöt: 24 m2
Huoneluku: 1
Muuttoväli: 2 km

Jos esimerkiksi päätät, että haluat pakata kaikki 24-neliöisen yksiösi tavarat itse ja muuttaa ne Lutakosta Keskustaan, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa.

Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

Yksiön muuttoon menee yleensä noin 2 tuntia, mutta minimilaskutuksemme on 3 tuntia, josta muodostuu 300 € hinta.

KAKSIO 350 € (3,5h)

Neliöt: 46 m2
Muuttajia: 2
Muuttoväli: 5 km

Jos taas nykyinen asuntosi on 46-neliöinen kaksio Kortepohjassa ja haluat muuttaa itse pakkaamasi tavarat Kuokkalaan, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kaksi muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

KOLMIO 400 € (4h)

Neliöt: 55 m2
Huoneluku: 3
Muuttoväli: 10 km

Jos päätät, että haluat pakata kaikki 55-neliöisen kolmiosi tavarat itse ja muuttaa ne Harjusta Halssilaan pienkerrostaloon, voisi muuton hinnasto näyttää esimerkiksi tältä.

Pakettiin kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa. Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

NELIÖ 540 € (4h)

Neliöt: 78m2
Muuttajia: 3
Muuttoväli: 17 km

Jos taas nykyinen asuntosi on rivialoasunto jossa on alle 80 neliötä ja haluat muuttaa itse pakkaamasi tavarat Keljosta Palokkaan, tässä on mahdollinen hintaesimerkki muutosta.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

OKT / VIISIÖ 800 € (6h)

Neliöt: 100m2
Huoneluku: 5
Muuttoväli: 26km

Jos päätät pakata kaikki 115-neliöisen omakotitalon tavarat itse ja haluat muuttaa ne Muuramesta Laukaaseen, olisi muutolla järkevää olla kaksi isompaa autoa sekä 3 muuttajaa, jolloin hinta muodostuisi suurinpiirtein näin.

Tutustu tarkemmin edulliseen muuttopalveluhinnastoomme.

kuvitukset auto kuski

Auto + kuski -muuttopaketti

Jos sinulla on muuttoapua jo omasta takaa, voit myös valita auto + kuski -paketin, joka sisältää nimensä mukaisesti muuttoauton ja kuljettajan. Kuljettajan tehtävänä on auton ajamisen lisäksi lastata tavarat ja purkaa ne, sekä neuvoa asiakasta tarvittaessa.

Muuttopalveluissamme Jyväskylässä käytetään eri kokoisia muuttoautoja, joten tarpeisiisi löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Lisäksi kaikki kuljettajamme ovat huolellisia ja ammattitaitoisia ja pitävät huolen siitä, että tavarasi liikkuvat turvallisesti uuteen kotiin.

Pyydä meiltä tarjous juuri sinulle sopivasta muutosta.

Tavaroiden pakkaus ja purkaminen Muuttopalvelulta Jyväskylässä

Muutto voi olla aikaa vievä projekti, ja siksi voit valita Muuttopalvelulta omiin tarpeisiisi sopivan paketin.

Jos haluat kantoavun lisäksi hyödyntää pakkausapupalveluamme, suuremmankin kodin tavarat voidaan saada muuttovalmiiksi jo päivässä tai parissa, eikä sinun tarvitse käyttää omaa vapaa-aikaasi pakkaamiseen tai elää viikkokausia laatikoiden keskellä. Myös purkupalvelumme helpottaa elämääsi, kun saat tavarasi nopeammin omille paikoilleen.

Voit myös valita, haluatko pakata osan tavaroista itse vai jättää koko urakan meille. Voit esimerkiksi pakata pientavarat itse, mutta jättää suurempien kalusteiden pakkaamisen meidän huoleksemme. Esimerkiksi kaksion kokoisessa asunnossa niiden pakkaamiseen kuluu kahdelta muuttajalta vain muutama tunti.

Palvelun hintaan vaikuttavat työn hinnan lisäksi pakkaamisessa käyttämämme muuttotarvikkeet. Niitä ovat esimerkiksi muuttolaatikot, teipit ja erilaiset tavaroidesi suojaamisessa käytettävät muovit ja pahvit.

kuvitukset kotimuutto

Pyydä tarjous

Kaupunki (ylä)
kuvitukset yritysmuutto

Välimatkat ja ajoajat Jyväskylän muutoissa

Muutto Jyväskylästä Hämeenlinnaan on 190 km ja kestää 2 t 30 min.
Muutto Jyväskylästä Poriin on 262 km ja kestää 3 t 20 min.
Muutto Jyväskylästä Lahteen on 170 km ja kestää 2 t.
Muutto Jyväskylästä Turkuun on 310 km ja kestää 4 t.
Muutto Jyväskylästä Vantaalle on 260 km ja kestää 3 t.
Muutto Jyväskylästä Seinäjoelle on 200 km ja kestää 2 t 40 min.
Muutto Jyväskylästä Helsinkiin on 270 km ja kestää 3 t 15min.
Muutto Jyväskylästä Espooseen on 282 km ja kestää 3 t 15 min.
Muutto Jyväskylästä Kouvolaan on 193 km ja kestää 2 t 30 min.
Muutto Jyväskylästä Vaasaan on 267 km ja kestää 3 t 35 min.
Muutto Jyväskylästä Mikkeliin on 115 km ja kestää 1 t 35 min.
Muutto Jyväskylästä Kotkaan on 246 km ja kestää 3 t 5 min.
Muutto Jyväskylästä Lappeenrantaan on 225 km ja kestää 3 t.
Muutto Jyväskylästä Kuopioon on 148 km ja kestää 1 t 55 min.
Muutto Jyväskylästä Joensuuhun on 248 km ja kestää 3 t 17 min.
Muutto Jyväskylästä Ouluun on 340 km ja kestää 4 t 10 min.
Muutto Jyväskylästä Rovaniemelle on 560 km ja kestää 6 t 45 min.

Muuttoauto Jyväskylä

Muuttopalvelut Jyväskylän alueella hoidetaan aina moderneilla ja luotettavilla muuttoautoilla.

Kalustostamme löytyy varmasti juuri sinun muuttoosi sopiva muuttoauto. Kun muutto tehdään meidän muuttoautoillamme, otamme huomioon ainakin nämä kolme asiaa:

1. Sopivan kokoinen muuttoauto

Varmistamme, että muuttoauto on sopivan kokoinen muuttoosi.

Tämä onnistuu esimerkiksi niin, että mittaamme suurimman muutettavan esineesi ja tarkistamme, että se mahtuu muuttoauton kyytiin.

Isommalla muuttoautolla muuttaminen on usein nopeampaa, sillä siihen mahtuu kerralla suurempi osa tavaroistasi.

2. Muuttoauton järkevä pakkaaminen

Aloitamme muuttoauton lastaamisen aina sen takaseinältä päin. On tärkeää, että särkyvät ja raskaat esineet, kuten astian- tai pyykinpesukone, kiristetään paikoilleen kiinnitysköysien avulla.

Jotta tavarat eivät liikkuisi muuttomatkan aikana, auto lastataan aina mahdollisimman tiiviisti sijoittamalla pienemmät laatikot, jätesäkit ja laukut huonekalujen väleihin.

3. Suojaamme kalusteesi kuljetuksen aikana

Huolehdimme, että kalusteesi eivät naarmuunnu auton kyydissä.

Esimerkiksi erilaiset pöydät lasketaan muuttoautossa aina jonkin pehmeän alustan, kuten viltin päälle, ja niistä irrotetaan jalat, jos se on mahdollista.

Muutto Jyväskylään – Elämänlaatua Keski-Suomessa

Jyväskylä, tunnettu opiskelijakaupunkina ja merkittävänä kulttuurin sekä urheilun keskuksena, on houkutteleva kohde niin nuorille asiantuntijoille kuin perheillekin. Monipuoliset palvelut, kattavat koulutusmahdollisuudet ja viihtyisä elinympäristö tekevät Jyväskylästä erinomaisen vaihtoehdon uudeksi kotikaupungiksi.

Yhtenä Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista Jyväskylä tarjoaa loistavat työmahdollisuudet sekä innovatiivisen ympäristön yrittäjille. Kaupunki sijaitsee upeissa järvimaisemissa, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen kaikkina vuodenaikoina.

Kun mietit muuttoa Jyväskylään, ota huomioon asumisen monipuolisuus – kaupungista löytyy niin urbaania kerrostaloasumista kuin rauhallisia omakotitaloalueitakin. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja esimerkiksi Helsingin, Tampereen ja Kuopion suuntiin pääsee vaivattomasti niin tiellä kuin raiteillakin.

Muuttopalvelu Jyväskylä

Koulutus, kulttuuri ja tapahtumat

Muutto Jyväskylä

Jyväskylä on profiloitunut vahvana koulutuksen ja tutkimuksen kaupunkina. Siellä sijaitseva Jyväskylän yliopisto on tunnettu erityisesti liikunnan ja opettajankoulutuksen alueilla, ja se vetää puoleensa opiskelijoita ympäri Suomea sekä kansainvälisesti. Lisäksi kaupungissa toimii monia muita oppilaitoksia, kuten Jyväskylän ammattikorkeakoulu, mikä tukee alueen dynaamista ja nuorekasta ilmapiiriä.

Kulttuuri kukoistaa Jyväskylässä; lukuisat museot, konsertit ja teatterit, kuten suosittu kaupunginteatteri, takaavat, että jokainen löytää jotakin nautittavaa. Plus, Alvar Aallon arkkitehtuuri antaa kaupungille ainutlaatuisen ilmeen.

Jyväskylän maine urheilukaupunkina on kiistaton. Kaupunki isännöi vuosittain Neste Rally Finlandia, joka on yksi Suomen suurimmista urheilutapahtumista ja osa kansainvälistä rallin maailmanmestaruussarjaa. Lisäksi Jyväskylä on kasvattanut useita menestyneitä urheilijoita ja tarjoaa laajat mahdollisuudet urheilun harrastamiseen sekä huippu-urheiluun. Laadukkaat liikuntatilat ja kauniit ulkoilumaastot houkuttelevat aktiivisia ihmisiä kaupunkiin.

Jyväskylään muuttavan muistilista

Muutto on laaja projekti, ja on ymmärrettävää, että asioita unohtuu sen aikana. Tätä muistilistaa kannattaa käyttää hyödyksi, jotta kaikki tarpeellinen tulee tehdyksi.

1. Tee muuttoilmoitus sekä postiin että Digi- ja väestötietovirastoon. Ilmoituksen voi tehdä kuukausi ennen muuttoa ja viimeistään viikon kuluessa muutosta.

2. Ilmoita uusi osoitteesi tilaamiisi lehtiin ja kaikille tahoille, jotka lähettävät sinulle laskuja.

3. Ilmoita muutosta isännöitsijöille uudessa ja vanhassa taloyhtiössäsi.

4. Siirrä sähkösopimus uuteen kotiisi.

5. Siirrä nettiyhteys uuteen kotiisi.

6. Päivitä uuden kotisi tiedot kotivakuutukseesi.

7. Tarkista, sopivatko valaisimesi uuden kotisi valaisinpistorasioihin.

8. Pohdi, millaisia pakkausmateriaaleja, muuttolaatikoita ja apuvälineitä tarvitset. Voit myös halutessasi jättää ne meidän huoleksemme, kun hyödynnät muuttopalveluitamme Jyväskylässä.

9. Varaa aikaa vanhan asuntosi loppusiivoukseen. Loppusiivous on yleensä huomattavasti tarkempaa kuin viikoittainen perussiivous, joten ylimääräisen kiireen välttämiseksi siihen kannattaa varata runsaasti aikaa.

10. Varaa muuttoautolle hyvä paikka ulko-oven läheltä. Näin tavaroiden kantomatka on mahdollisimman lyhyt, ja aikaa säästyy.

Jyväskylä muuttolaatikot

Yksi tärkeimmistä muutossa muistettavista asioista on varata tarpeeksi muuttolaatikoita. Näin laatikot eivät lopu kesken muuton ja aiheuta stressiä loppusuoralla.

Muuttopalveluissamme Jyväskylässä on käytössä kestäviä, muovisia muuttolaatikoita, joihin voit pakata painavimmatkin esineesi.

Sopiva määrä muuttolaatikoita:

1 kpl / m2

Pakkaa muuttolaatikoihin sopiva määrä tavaraa

Muista, että laatikoita ei saa pakata liian täyteen, jotta niitä pystytään kantamaan ja pinoamaan kätevästi. Niinpä laatikko täytetään vain kantokahva-aukkoon asti. Pinon päällimmäiseksi tuleva laatikko kannattaa jättää hieman vajaaksi, jotta sieltä ei tipu mitään, kun laatikoita siirretään.

Laatikoiden sisällöt kannattaa merkitä niiden kylkiin, jotta uudessa kodissa on helppo saada selville, mihin laatikon tavarat kuuluvat. Merkinnät teipataan laatikon pitkälle sivulle, jotta ne näkyvät myös silloin, kun laatikot ovat pinottuina.

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)
muuttolaatikot ohjeita kotimuuttoon

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)

Muuttopalvelu Jyväskylä – toimimme mm. seuraavilla alueilla:

Harju, Puistola, Lutakko, Mattilanpelto, Mäki-Matti, Kukkumäki, Nisula, Taulumäki, Tourula, Mannila, Kypärämäki, Savela, Kortepohja, Ruoke, Lohikoski, Seppälänkangas, Tyyppälä, Ankeriasjärvi, Kangasvuori, Huhtasuo, Ristonmaa, Kuokkala, Kuokkalanpelto, Ristikivi, Nenäinniemi, Hämeenlahti, Keltinmäki, Taka-Keljo, Hanhiperä, Valkeamäki, Keljo, Keljonkangas, Sääksvuori, Etelä-Keljo, Halssila, Säynätsalo, Lehtisaari, Muuratsalo, Kinkovuori, Nyrölä, Kuikka, Tikka-Mannila, Tikkakoski, Kuukanpää, Palokka, Mannisenmäki, Rippalanmäki, Haukkamäki, Kirri, Heikkilä, Pappilanvuori, Hiekkapohja, Matinmäki, Jylhänperä, Puuppola, Saarenmaa, Vertaala, Sulunperä, Jyskä, Väinölä, Haapaniemi, Vaajakoski, Kaunisharju, Tölskä, Kanavuori, Hupeli, Laajaranta, Oravasaari, Pohjola, Pitkäjärvi, Leppälahti, Mehtovuori, Vesanka, Kuohu, Varsalanperä, Kirkonmäki, Ikolanmäki, Iloniemi, Kemppaisenmäki, Kotamäki, Tähtiniemi, Korpiaho-Heinosniemi, Tikkala, Hirvimäki-Puolakka, Vespuoli.

Muuttopalvelu Jyväskylä – toimimme mm. seuraavilla alueilla:

Keskusta
Harju, Puistola, Lutakko, Mattilanpelto, Mäki-Matti, Kukkumäki, Nisula, Taulumäki, Tourula, Mannila

Kypärämäki-Kortepohja
Kypärämäki, Savela, Kortepohja, Ruoke

Lohikoski-Seppälänkangas
Lohikoski, Seppälänkangas, Tyyppälä, Ankeriasjärvi

Huhtasuo
Kangasvuori, Huhtasuo

Kuokkala
Ristonmaa, Kuokkala, Kuokkalanpelto, Ristikivi, Nenäinniemi, Hämeenlahti

Keltinmäki-Myllyjärvi
Keltinmäki, Taka-Keljo, Hanhiperä, Valkeamäki

Keljo
Keljo, Keljonkangas, Sääksvuori, Etelä-Keljo

Halssila

Säynätsalo
Säynätsalo, Lehtisaari, Muuratsalo, Kinkovuori

Tikkakoski-Nyrölä
Nyrölä, Kuikka, Tikka-Mannila, Tikkakoski, Kuukanpää

Palokka-Puuppola
Palokka, Mannisenmäki, Rippalanmäki, Haukkamäki, Kirri, Heikkilä, Pappilanvuori, Hiekkapohja, Matinmäki, Jylhänperä, Puuppola, Saarenmaa, Vertaala

Vaajakoski-Jyskä
Sulunperä, Jyskä, Väinölä, Haapaniemi, Vaajakoski, Kaunisharju, Tölskä, Kanavuori, Hupeli, Laajaranta, Oravasaari, Pohjola, Pitkäjärvi, Leppälahti, Mehtovuori

Kuohu-Vesanka
Vesanka, Kuohu, Varsalanperä

Korpilahti
Kirkonmäki, Ikolanmäki, Iloniemi, Kemppaisenmäki, Kotamäki, Tähtiniemi, Korpiaho-Heinosniemi, Tikkala, Hirvimäki-Puolakka, Vespuoli