Muuttopalvelu Nokia

Toteutuneita esimerkkimuuttoja:

  • YKSIÖ 300 € (2 tuntia)
  • KAKSIO 350 € (3,5 tuntia)
  • KOLMIO 400 € (4 tuntia)
  • NELIÖ 540 € (4 tuntia)
  • OKT / VIISIÖ 800 € (6 tuntia)

1. Muuttopalvelu on pieni ja ketterä yritys; myös toimitusjohtajamme on usein mukana muutoissa. Olemme suunnitelleet toimintamallimme tarkasti, jotta pystymme tarjoamaan taatusti edulliset hinnat.

2. Hintoihimme ei lisätä erillisiä kilometrikuluja. Haluamme pitää muuttopalveluidemme hinnoittelun läpinäkyvänä, jotta saat muuton kulut tietoosi jo ensimmäisellä tarjouksella.

3. Muuttoaika alkaa vasta sitten, kun olemme saapuneet lähtökohteeseen, ja päättyy, kun kaikki tavarat on purettu autosta muuttokohteeseen. Nokia on alue, jossa monet muuttopalveluita tarjoavat yritykset saattavat näyttää paperilla lähes yhtä edullisilta kuin me, mutta vertailua tehtäessä kannattaa kiinnittää huomiota etenkin siihen, milloin laskutus alkaa ja milloin se loppuu.

4. Käytämme aina muutollesi tarpeeksi tilavia muuttoautoja ja Muuttopalvelun muuttolaatikot on helppo muuttaa nopeasti nokkakärryillä, joten muuttoaikamme pysyy niin lyhyenä kuin mahdollista.

5. Voit aina itse määrittää, miten kattavan muuttopalvelun haluat, joten et tule maksaneeksi mistään ylimääräisestä.

1. Kun pakkaat tavarasi Muuttopalvelun laadukkaisiin muuttolaatikoihin, muuttosi hoituu huomattavasti tehokkaammin kuin esimerkiksi perinteisillä banaanilaatikoilla, ja siksi muuttoaika pysyy mahdollisimman lyhyenä – ja muuton kokonaishinta matalana.

2. Muuttopalvelun muuttolaatikot ovat muovisia ja vahvoja, ja niihin voit pakata painavampiakin tavaroitasi ilman huolta siitä, että laatikoiden pohja antaisi periksi. Siksi myös niiden pakkaaminen on nopeampaa. Banaanilaatikoita ei ole suunniteltu kestämään muuttamisen aiheuttamaa rasitusta, joten niiden käyttö vaatii suurta varovaisuutta.

3. Koska muuttolaatikkomme ovat pinottavia, niitä voidaan helposti siirrellä nokkakärryillä neljän laatikon pinoissa. Kun laatikoiden sisällöt on merkitty niiden sivuihin ohjeidemme mukaisesti, laatikot voidaan saman tien kantaa oikeaan paikkaan uudessa kodissa, joten myös muuttoauton purkaminen käy joutuisasti.

1. Ammattitaitoiset muuttajamme käsittelevät tavaroitasi huolellisesti ja tarkasti, ja muutettavien tavaroiden suojaamisessa käytetään aina laadukkaita tarvikkeita. Kuljetuksen ajaksi kiinnitämme tavarasi muuttoautossa paikoilleen kuormaliinoilla ja suojaamme ne pehmeillä huovilla kolhiintumisen estämiseksi. Lisäksi kuljettajamme tuntevat parhaimmat ajoreitit, jotta muuttomatka olisi mahdollisimman tasainen.

2. Jos hyödynnät pakkauspalveluamme, käytössämme on monenlaisia pakkauspapereita ja -pahveja esimerkiksi astioiden ja lattian suojaamiseen sekä erilaisia muovimateriaaleja särkyvien esineiden pakkaamiseen.

3. Kaikki Muuttopalvelun tekemät muutot on myös vakuutettu asianmukaisesti.

1. Määritämme tarjouspyynnöllä antamiesi tietojen perusteella muutossa tarvittavat välineet, sopivan kokoisen muuttoauton ja riittävän määrän muuttajia. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi käytännön asioiden järjestämiseen.

2. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen päätämme yhdessä, milloin tuomme muuttolaatikot asunnollesi, jotta pääset pakkaamaan laatikot hyvissä ajoin ennen muuttopäivää.

3. Muuttopäivänä kannamme muuttolaatikot kotoasi muuttoautoon, lastaamme ja puramme auton huolellisesti ja kannamme laatikot uuteen kotiisi. Säästät niin aikaasi kuin jaksamistasikin.

4. Kun muutto on tehty, sovimme ajankohdan tyhjien laatikoiden noutamiselle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia muusta kuin uuteen kotiisi asettumisesta.

Halutessasi voit tilata meiltä myös pakkaus- ja purkupalvelun, jolloin voimme kantamisen ja kuljetuksen lisäksi pakata ja purkaa joko kaikki tavarasi tai vaikkapa pelkät huonekalusi. Pakkaus- ja purkupalvelumme avulla sinulle jää aikaa itsellesi tärkeille asioille myös muuton aikana.

Kyllä voit! Teemme juuri sellaisia muuttoja kuin sinä haluat – niin kaupungista toiseen, parin kilometrin säteelle kuin ulkomaillekin. Täytä muuttosi tiedot tarjouspyyntölomakkeellemme, ja voimme pohtia yhdessä, miten muuttosi järjestyy.

Kun pyydät tarjousta hyvissä ajoin, sinulla on parempi mahdollisuus saada Muuttopalvelun muutto haluamallesi päivälle. Vaikka muutto olisi kuinka pian, aina kannattaa kuitenkin kysyä saatavuutta. Meidät saat helposti kiinni!

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme

google
5.0
Vuokratori Oy 17.4.2024
google
5.0

Ammattitaitoiset ja hyväntuuliset muuttomiehet hoitivat muuton sovitussa aikataulussa ja hyvällä asenteella. Myös asiakaspalvelu oli tarjouspyynnöstä laatikoiden palauttamiseen asti erinomaista. Suosittelen lämpimästi ja hyödynnän jatkossakin jos tulee tarve.

Anna Y 19.3.2024
google
5.0

Todella luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalvelu. Muuttoni Tampereella sujui erittäin onnistuneesti ja nopeasti. Suosittelen vahvasti!

google
5.0

Muutto tapahtui todella ripeästi, ja ennen kaikkea hyvässä hengessä. Muuttotiimi oli selvästi alansa ammattilaisia, ja he auttoivat kaikessa alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi kaikille muuttoapua tarvitseville!

google
5.0

Todella hyvin hoidettu muutto ja ystävälliset ammattinsa omaavat miehet.

google
5.0

Suosittelen Muuttopalvelut.com muuttoon Tampereella! Järjestelyt hoituivat sujuvasti ja luotettavasti. Palvelu oli ystävällistä ja huolellista. Vuokrasin samaa kautta myös muuttolaatikoita, jotka toimitettiin ja haettiin sovittuna aikana.

google
5.0

Kohteliaat, mukavat ja osaavat nuoret miehet hoiti muuttoni Tampereelta Turkuun. Kaikki sujui ja sovitussa aikataulussa. Olen todella tyytyväinen saamaani muuttopalveluun.

google
5.0

Ihan mieletön palvelu, jota ilman meidän yritys ei olisi onnistunut tekemään työtämme viime kesänä. Miika tiimeineen oli apunamme useamman kerran, ja palvelu hoitui 24/7 täydellä teholla, oli sitten aikainen aamu tai yön pikkutunnin kyseessä. Aina huikeaa palvelua, reipasta mieltä ja aikataulussa pysyttiin hienosti! Suuret kiitokset ja valoisaa joulunaikaa! Micu & Juhlakirsikka-tiimi

Micu Mäkitalo 20.11.2023
google
5.0

Miika and his staff are very professional and took very good care of our moving. Everything went smooth and the price is very fair.

Mauro Yanase 28.9.2023
google
5.0

Saatiin äidin muuttohommat Tampereella hoidettua tehokkaasti maaliin. Todella tyytyväinen tähän muuttopalveluun. Kiitos ja lämmin suositus!

google
5.0

Muutin välillä Tampere - Ikaalinen, muuttopalvelu onnistui nopealla aikataululla ammattimaisesti ja hyvällä hengellä 🙂

Arttu Koski 4.9.2023
google
5.0

Todellakin osaava muuttopalvelu Tampereella. Kotimme muutto hoitui sovitussa aikataulussa ja paikalle saapuneet kaverit olivat todella kohteliaita sekä reippaita. Iso suositus!

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Suunnitteletko muuttoa Nokian alueella?

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa kokonaisvaltaisen muuttokokemuksen sekä pieneen että suureen tarpeeseen – me muutamme opiskelijayksiöt, omakotitalot ja toimistotilat Nokialla sinun toiveidesi mukaan.

Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Olipa kyseessä sitten ilta tai viikonloppu, muuttopalvelumme Nokialla tuovat helpotuksen sinun muuttourakkaasi.

Meiltä löytyvät asianmukainen kalusto ja muuttajat, ja sinun tarvitsee vain valita sopiva aika muutollesi! Halusit sitten vaivattoman avaimet käteen -muuttopaketin tai vain auton ja kuljettajan, Muuttopalvelu hoitaa.

Kokonaisvaltaisen muuttokokemuksen pieneen sekä suureen tarpeeseen

Muuttopalvelun Nokialla tarjoamiin yksilöllisiin ja edullisiin hintoihin vaikuttavat esimerkiksi asuntosi koko, muuttomatkan pituus sekä muutettavien tavaroiden ja kerrosten määrä.

Lisäksi voit halutessasi hyödyntää pakkaus- ja purkamispalveluamme.

Näiden edellä mainittujen tekijöiden mukaan valittava muuttajien määrä ja muuton kesto vaikuttavat palvelun lopulliseen hintaan.

Kotimuutto Tampere
kuvitukset kotimuutto

Avaimet käteen -muuttopaketti

Kun valitset avaimet käteen -pakettimme, muuttosi hoituu kätevästi ja huolettomasti.

Pakettiin kuuluvat:

  • Muuttoauto
  • Kuljettaja
  • Sopiva määrä muuttajia

Laskemme sinulle edullisen tarjouksen, johon kuuluu oikeanlainen kalusto ja juuri sinun muutollesi sopiva määrä muuttajia, jotka kantavat tavarasi sekä autoon että uuteen kotiisi.

Hintaesimerkkejä

YKSIÖ 300 € (2h)

Neliöt: 27m2
Huoneluku: 1
Muuttoväli: 3,5km

Jos esimerkiksi päätät pakata yksiösi tavarat itse ja me muutamme ne, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti, johon kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa.

Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

Yksiön muuttoon menee yleensä noin 2 tuntia, mutta minimilaskutuksemme on 3 tuntia, josta muodostuu 300 € hinta.

KAKSIO 350 € (3,5h)

Neliöt: 46m2
Huoneluku: 2
Muuttoväli: 8km

Jos muutat 46-neliöisestä kaksiosta ja haluat pakata tavarasi itse, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

KOLMIO 400 € (4h)

Neliöt: 57m2
Huoneluku: 3
Muuttoväli: 17km

Jos pakkaat kaikki 57-neliöisen kolmiosi tavarat itse ja haluat meidän hoitavan muuttosi, kannattaa valita avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauto ja kaksi muuttajaa. Lisäksi saat Muuttopalvelulta muuton ajaksi laadukkaat muuttolaatikot käyttöösi.

NELIÖ 540 € (4h)

Neliöt: 78m2
Huoneluku: 4
Muuttoväli: 30km

Jos nykyinen asuntosi on alle 80-neliöinen neliö ja haluat muuttopalvelun kauttamme, sinulle sopivin vaihtoehto olisi avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

OKT / VIISIÖ 800 € (6h)

Neliöt: 100m2
Huoneluku: 5
Muuttoväli: 26km

Jos päätät pakata 100-neliöisen omakotitalon tai 5 huoneen kerrostaloasunnont tavarat itse ja haluat muuttaa kevyesti muuttopalvelun avulla, muuttoasi varten kannattaa valita avaimet käteen -paketti.

Pakettiin kuuluu muuttoauton lisäksi kolme muuttajaa sekä sopiva määrä Muuttopalvelun muuttolaatikoita.

Tutustu tarkemmin edulliseen muuttopalveluhinnastoomme.

kuvitukset auto kuski

Auto + kuski -muuttopaketti

Jos sinulla on muuttoapua jo omasta takaa, voit myös valita auto + kuski -paketin, joka sisältää nimensä mukaisesti muuttoauton ja kuljettajan.

Kuljettajan tehtävänä on auton ajamisen lisäksi lastata tavarat ja purkaa ne, sekä neuvoa asiakasta tarvittaessa.

Muuttopalveluissamme Nokialla käytetään eri kokoisia muuttoautoja, joten tarpeisiisi löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Lisäksi kaikki kuljettajamme ovat huolellisia ja ammattitaitoisia ja pitävät huolen siitä, että tavarasi liikkuvat turvallisesti uuteen kotiin.

Pyydä meiltä tarjous juuri sinulle sopivasta muutosta.

Tavaroiden pakkaus ja purkaminen Muuttopalvelulta Nokialla

Muutto voi olla aikaa vievä projekti, ja siksi voit valita Muuttopalvelulta omiin tarpeisiisi sopivan paketin.

Jos haluat kantoavun lisäksi hyödyntää pakkausapupalveluamme, suuremmankin kodin tavarat voidaan saada muuttovalmiiksi jo päivässä tai parissa, eikä sinun tarvitse käyttää omaa vapaa-aikaasi pakkaamiseen tai elää viikkokausia laatikoiden keskellä.

Myös purkupalvelumme helpottaa elämääsi, kun saat tavarasi nopeammin omille paikoilleen.

Voit myös valita, haluatko pakata osan tavaroista itse vai jättää koko urakan meille. Voit esimerkiksi pakata pientavarat itse, mutta jättää suurempien kalusteiden pakkaamisen meidän huoleksemme. Esimerkiksi kaksion kokoisessa asunnossa niiden pakkaamiseen kuluu kahdelta muuttajalta vain muutama tunti.

Palvelun hintaan vaikuttavat työn hinnan lisäksi pakkaamisessa käyttämämme muuttotarvikkeet. Niitä ovat esimerkiksi muuttolaatikot, teipit ja erilaiset tavaroidesi suojaamisessa käytettävät muovit ja pahvit.

Tavaroiden pakkaus ja purkaminen muuttopalvelulta

Pyydä tarjous

Kaupunki (ylä)

Muuttoauto Nokia

Muuttopalvelut Nokian alueella hoidetaan aina moderneilla ja luotettavilla muuttoautoilla.

Kalustostamme löytyy varmasti juuri sinun muuttoosi sopiva muuttoauto. Kun muutto tehdään meidän muuttoautoillamme, otamme huomioon ainakin nämä kolme asiaa:

1. Sopivan kokoinen muuttoauto

Varmistamme, että muuttoauto on sopivan kokoinen muuttoosi.

Tämä onnistuu esimerkiksi niin, että mittaamme suurimman muutettavan esineesi ja tarkistamme, että se mahtuu muuttoauton kyytiin.

Isommalla muuttoautolla muuttaminen on usein nopeampaa, sillä siihen mahtuu kerralla suurempi osa tavaroistasi.

2. Muuttoauton järkevä pakkaaminen

Aloitamme muuttoauton lastaamisen aina sen takaseinältä päin. On tärkeää, että särkyvät ja raskaat esineet, kuten astian- tai pyykinpesukone, kiristetään paikoilleen kiinnitysköysien avulla.

Jotta tavarat eivät liikkuisi muuttomatkan aikana, auto lastataan aina mahdollisimman tiiviisti sijoittamalla pienemmät laatikot, jätesäkit ja laukut huonekalujen väleihin.

3. Suojaamme kalusteesi kuljetuksen aikana

Huolehdimme, että kalusteesi eivät naarmuunnu auton kyydissä.

Esimerkiksi erilaiset pöydät lasketaan muuttoautossa aina jonkin pehmeän alustan, kuten räsymaton, päälle, ja niistä irrotetaan jalat, jos se on mahdollista.

Nokialle muuttavan muistilista

Muutto on laaja projekti, ja on ymmärrettävää, että asioita unohtuu sen aikana. Tätä muistilistaa kannattaa käyttää hyödyksi, jotta kaikki tarpeellinen tulee tehdyksi.

1. Tee muuttoilmoitus sekä postiin että Digi- ja väestötietovirastoon. Ilmoituksen voi tehdä kuukausi ennen muuttoa ja viimeistään viikon kuluessa muutosta.

2. Ilmoita uusi osoitteesi tilaamiisi lehtiin ja kaikille tahoille, jotka lähettävät sinulle laskuja.

3. Ilmoita muutosta isännöitsijöille uudessa ja vanhassa taloyhtiössäsi.

4. Siirrä sähkösopimus uuteen kotiisi.

5. Siirrä nettiyhteys uuteen kotiisi.

6. Päivitä uuden kotisi tiedot kotivakuutukseesi.

7. Tarkista, sopivatko valaisimesi uuden kotisi valaisinpistorasioihin.

8. Pohdi, millaisia pakkausmateriaaleja, muuttolaatikoita ja apuvälineitä tarvitset. Voit myös halutessasi jättää ne meidän huoleksemme, kun hyödynnät muuttopalveluitamme Nokialla.

9. Varaa aikaa vanhan asuntosi loppusiivoukseen. Loppusiivous on yleensä huomattavasti tarkempaa kuin viikoittainen perussiivous, joten ylimääräisen kiireen välttämiseksi siihen kannattaa varata runsaasti aikaa.

10. Varaa muuttoautolle hyvä paikka ulko-oven läheltä. Näin tavaroiden kantomatka on mahdollisimman lyhyt, ja aikaa säästyy.

Nokia muuttolaatikot

Yksi tärkeimmistä muutossa muistettavista asioista on varata tarpeeksi muuttolaatikoita. Näin laatikot eivät lopu kesken muuton ja aiheuta stressiä loppusuoralla.

Muuttopalveluissamme Nokialla on käytössä kestäviä, muovisia muuttolaatikoita, joihin voit pakata painavimmatkin esineesi.

Sopiva määrä muuttolaatikoita:

1 kpl / m2

Pakkaa muuttolaatikoihin sopiva määrä tavaraa

Muista, että laatikoita ei saa pakata liian täyteen, jotta niitä pystytään kantamaan ja pinoamaan kätevästi. Niinpä laatikko täytetään vain kantokahva-aukkoon asti. Pinon päällimmäiseksi tuleva laatikko kannattaa jättää hieman vajaaksi, jotta sieltä ei tipu mitään, kun laatikoita siirretään.

Laatikoiden sisällöt kannattaa merkitä niiden kylkiin, jotta uudessa kodissa on helppo saada selville, mihin laatikon tavarat kuuluvat. Merkinnät teipataan laatikon pitkälle sivulle, jotta ne näkyvät myös silloin, kun laatikot ovat pinottuina.

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)
Hyvät muuttolaatikot tekevät muuttamisesta helpompaa

Soita, niin jutellaan muutostasi!

Saat edullisen muuttotarjouksen 24h sisällä.

Kaupunki (ylä)